CSR

Dagelijkse en periodiek schoonmaak

Kantoorschoonmaak

Geen gebouw en opdrachtgever zijn hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Doordat wij een nauwkeurige gebouwinventarisatie opstellen en uw wensen en eisen verwerken in ons schoonmaakconcept leveren wij datgene waar u behoefte aan heeft: een schoon gebouw en ontzorging op het gebied van schoonmaak.

Onder ontzorgen verstaat Cleaning Service Rotterdam dat wij met u mee denken. Dus als zaken slimmer, sneller of prettiger kunnen dan hoort u dat van ons. Wij denken met u en de gebouwgebruikers mee. Bij ontzorgen hoort dat onze medewerkers leren kijken of er nog verstoringen zijn en die vervolgens ook oplossen, ook al staan die niet op het werkprogramma. Onder ontzorgen verstaan wij ook een tijdige vakantieplanning en goede vervanging bij ziekte. Ontzorgen betekent ook dat CSR zorgdraagt voor de juiste middelen en materialen die functioneren volgens de richtlijnen. Om medewerkers te helpen bij een klantgerichte houdig verzorgen wij vakinhoudelijke trainingen en trainingen op het gebied van management en hospitality. En uiteraard mag u van ons ondernemende houding verwachten.  

Opleverschoonmaak

Wij verzorgen ook de opleverschoonmaak na de bouw of verbouwing. Een opleverschoonmaak is een grondige schoonmaak die noodzakelijk is alvorens het reguliere schoonmaakonderhoud van start kan gaan. Bij een dergelijke schoonmaak verwijderen we naast bouwstof bijvoorbeeld ook cementsluier, lijmresten en beschermfolies. Na deze schoonmaak is het gebouw gereed voor in gebruikname. Wij zijn er aan gewend dat de opleverschoonmaak vaak onder tijdsdruk moet gebeuren en hebben hier een flexibel team voor.

Vloeronderhoud

Cleaning Service Rotterdam zorgt voor verschillende periodieke behandelingen van verschillende typen vloeren. Vloeren worden doorgaans intensief gebruikt. Uiteraard worden vloeren dagelijks of wekelijks gereinigd. Maar dat is niet genoeg. Grondige reiniging en het aanbrengen van een beschermlaag is periodiek noodzakelijk voor harde vloeren als hout, parket en steen. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de vloeren en een streeploos schone vloer zorgt voor een goed uitstraling van uw bedrijf.

De meest voorkomende periodieke behandelingen zijn:

  • Conserveren of sprayen van linoleum en marmoleum
  • Machinaal schrobben van stenen of harde vloer soorten
  • Machinaal reinigen van tapijt
  • Conserveren van houten vloeren en parket
  • Reinigen en coaten van fabrieksvloeren

Alle typen vloeren kunnen nabehandeld worden zodat ze lang beschermd zijn tegen vuil en vlekken.

Schoonmaak op scholen

Klaslokalen worden erg intensief gebruikt. Gemiddeld worden lokalen door 20 tot 30 kinderen of studenten gebruikt en indien de ruimten niet goed schoon zijn vliegen de stofwolken in het rond. Toiletten worden zeer regelmatig bezocht en vaak wordt er niet altijd even netjes mee omgegaan.

Een schone en frisse school is erg belangrijk. Leerlingen en leerkrachten ervaren de school als een prettige werk- en leeromgeving als de school schoon en netjes is. Ook komt het de representativiteit van de school ten goede wat ouders en schooldirectie belangrijk vinden.

Sanitaire supplies

Hoe vervelend is het als u misgrijpt naar toiletpapier of als het zeeppompje niet bijgevuld is?

Cleaning Service Rotterdam kan u een ruim assortiment sanitaire artikelen bieden voor handreiniging, handdroging en luchtverfrissing.

Door het voorraadbeheer, de bestelling en bijvulling van de sanitaire supplies bij CSR onder te brengen bent u verzekerd van een scherpe prijs en grijpt u nooit mis. Wij zorgen er voor dat zeepdispensers en handdoekcassettes altijd gevuld zijn en dat de handdoekrollen schoon en fris zijn. Door onze samenwerking met Vendor en King en onze bulkinkopen kunnen wij u prima prijzen bieden voor totale ontzorging op het gebied van sanitaire artikelen. chool is erg belangrijk.Cleaning Service Rotterdam ontzorgt!                                           24 uur bereikbaar 06 41 75 25 75

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK